300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo

300 TL Üzeri Alışverişlerinizde Ücretsiz Kargo

Sağlıklı Bayram Yaşamanız için 3 Tavsiye

Bayramlar, günlük hayatın koşturmacası içinde durup biraz nefes almamızı sağlayan dostlarımızla, sevdiklerimizle ve ailelerimizle buluşmamıza aracı olan özel günlerdir. Ramazan Bayramı, Ramazan ayı sonrası gelen ve sevdiklerimizle coşkuyla kutlanan bir bayram. Bu sene 2-4 Mayıs tarihlerinde kutlanacak.

Bu yıl da bayramımızı en güzel şekilde kutlamak istiyoruz. Fakat hayatımızdaki koronovirüs salgınıyla beraber devamlı süren soğuk havaların da vücut dirençlerimizi olumsuz etkilediği bu şartlarda vücut direncimize sevdiklerimizle beraber dikkat etmeliyiz.

O halde bayramımızı nasıl sağlıklı geçirebiliriz?

 

1 – Sevdiklerinizle Beraber Vakit Geçirin

Bayramlarımızı kutlarken ailece bir araya gelmeyi, yakınlarımızı ve büyüklerimizi ziyaret etmeyi çok seviyoruz. Sevdiklerimizin iyi olduğunu görmek onları hatırlamanın, sohbet etmenin bizde yeri büyük. Büyüklerimizin ellerini öpmeye giderken onlara sağlıklı ikramlar götürmeyi ihmal etmemeliyiz. Kültürümüzün bir parçası olan ziyaretlerimizi katkısız ürünlerimizle her zaman destekliyoruz. Mesela büyüklerimize geleneksel lezzetler olan Mevlevi ve Murabba tatlılarından veya şifa kaynağı Güvem Özünden hediye edebiliriz.

Bu arada eğer sağlıklı bir bayram olsun istiyorsak kesinlikle küsler birbirleriyle barışmalı. Bir süredir dargın olduğunuz biri varsa veya çevremizde görüyorsak barışmak için bayramdan daha güzel bir zaman yok. Aradaki buzları erittiğiniz taktirde kendinizi iyi hissedeceğinize eminiz.

2 – Güzel Bir Sofra Kurun

Bayramı ailenizle veya tek başına geçiriyor olabilirsiniz. Yine de hem ailenizle hem de kendinize güzel bir bayram sofrası kurmanızı öneriyoruz. Bayram sofrası, bayram ruhunu geliştiren en güzel detaylardan biri. Fazla çeşitli yemek olmasa bile masayı özenle hazırlamanız sizi iyi hissettirecektir.

Neşeli bir bayram için geleneksel bayram kahvaltısını unutmayın. Atiye Laçin Reçel ve Marmelat gruplarımızda kahvaltınıza doğallık katmayı istiyoruz. Şeker tadımını da bu bayram Atiye Laçin sağlıklı atıştırmalıklarıyla geçirmenizi öneririz. Rich Balls size bu konuda yardımcı olacaktır.

3- Bayram İkramları

Bayramlarımızda ziyaretlerimizin olmazsa olmazı bayram ikramlıklarımız bu sene sağlıklı atıştırmalıklar olmalı. Atiye Laçin bünyesinde bulunan ürünlerin hepsi glütensiz, vegan, katkısız koruyucusuz olduğundan ikramlarınızı hem sağlıklı hem de lezzetli olarak gelen misafirlerinize hem de gerçekleştireceğiniz ziyaretlerde ikram edebilirsiniz. Size Rich Balls, Mevlevi Tatlısı ve Murabbayı öneriyoruz.

 

Atiye Laçin Gıda ailenizle ve sevdiklerinizle mutlu, huzurlu bayramlar diler. Ramazan Bayramımız kutlu olsun.